Εκπαιδευτική επίσκεψη στο συνεργείο "Ρεκτιφιέ Perfect"

Εκπαιδευτική επίσκεψη την Τετάρτη 08/06/2016 του τμήματος «Τεχνικός Μηχανοτρονικής» Β' εξαμήνου στο συνεργείο "Ρεκτιφιέ Perfect" στα πλαίσια του μαθήματος «Συστήματα Παραγωγής Ισχύος» εργαστήριο.
Την επίσκεψη οργάνωσε και συνόδευσε ο εκπαιδευτής του μαθήματος κ. Βασιλάκης Νικόλαος.

site

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Loutraki Thermal Spa

Εκπαιδευτική επίσκεψη την Πέμπτη 02/06/2016 του τμήματος «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ» Δ' εξαμήνου στο Loutraki Thermal Spa στο Λουτράκι Κορινθίας στα πλαίσια του μαθήματος «Πρακτική Άσκηση».
Οι καταρτιζόμενες του τμήματος ξεναγήθηκαν στους χώρους του Υδροθεραπευτηρίου ιαματικών νερών από τους υπεύθυνους του Spa. Την επίσκεψη οργάνωσαν και συνόδευσαν οι εκπαιδεύτριες του μαθήματος κ. Κάρμα Μαρία, κ. Σαββοπούλου-Βουλδή Μαρία και κ. Φατούρου Μαρία-Αικατερίνη.

spa-loutraki

 

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Νέο Λιμένα Αιγίου

Εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος του Δ.Ι.Ε.Κ. Αιγίου "Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων & Υποδομών" στο Νέο Λιμένα Αιγίου και στο πλοίο "Rigel II" με τη συνοδεία του εκπαιδευτή τους & Υπεύθυνου Ασφάλειας του λιμένα κ. Απόστολου Ζεντέφη και Αξιωματικών του πλοίου. Αναλύθηκαν οι διαδικασίες ασφάλειας σχετικά με τη πρόσβαση στο λιμένα και το πλοίο, την παραλαβή Εφοδίων Πλοίου και τους τρόπους έρευνας αυτών πριν την είσοδό τους στο λιμάνι, τη διαχείριση των Ασυνόδευτων Αποσκευών & Ειδών που προορίζονται για τα πλοία. Επίσης κατά τη ξενάγηση των εκπαιδευόμενων στο πλοίο αναλύθηκαν οι διαδικασίες ασφαλείας που τηρούνται στα πλοία σχετικά με το "security" αλλά & το "safety".

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο σταφίδας Κουνινιώτη στο Αίγιο

Εκπαιδευτική επίσκεψη την Παρασκευή 13/05/2016 του τμήματος «Φύλακας Μουσείων & Αρχαιολογικών Χώρων» Β' εξαμήνου στο Μουσείο Σταφίδας Κουνινιώτη στο Αίγιο στα πλαίσια του μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα».
Το Μουσείο Σταφίδας Κουνινιώτη παρουσιάζει τη ζωή στην Αιγιάλεια από τα τέλη του 19ου αιώνα και τις αρχές του 20ου. Βρίσκεται στο εργοστάσιο σταφίδας Κουνινιώτη και είναι το μοναδικό στο είδος του μουσείο στην Ελλάδα. Διασώζονται εργαλεία, μηχανήματα, στοιχεία της επιχειρηματικής διαδρομής των οικογενειών της εποχής με την εξαγωγή της σταφίδας στο εξωτερικό. Οι καταρτιζόμενοι ξεναγήθηκαν από το προσωπικό του μουσείου στην εξαίρετη έκθεση και τους χώρους του!
Ευχαριστούμε το Μουσείο Κουνινιώτη για την ζεστή φιλοξενία και ξενάγηση!
Την επίσκεψη οργάνωσαν και συνόδευσαν οι εκπαιδεύτριες του μαθήματος κ. Χαριτωνίδου Αθανασία και κ.Κουτσαντώνη Γεωργία.

fylakes-site

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο εστιατόριο ''Mezzaluna" στο Αίγιο

Εκπαιδευτική επίσκεψη την Τετάρτη 20/04/2016 του τμήματος «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)» Β' εξαμήνου στο εστιατόριο Mezzaluna στο Αίγιο στα πλαίσια του μαθήματος «Οργάνωση - Λειτουργία Εστιατορίου».
Την επίσκεψη οργάνωσαν και συνόδευσαν οι εκπαιδευτές του μαθήματος κ. Παπαθεοδώρου Αθανάσιος και κ. Γκιώνη Μαρία.

mezzaluna1   mezzaluna2